- Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
Auteur: Rick Stein
Aantal pagina's: 320
Taal: Engels
Niemand weet zo goed als Rick de voedselessentie van een land te vangen en de beste recepten in onze keukens te brengen.
Beginnend in San Francisco en Baja California, en zich een weg banen naar het zuidelijkste puntje van Mexico, kookt, eet en ervaart Rick Stein Mexicaans eten op zijn best. Of het nu de lokale markten van Californië zijn, vol zuurdesembrood, nieuwe seizoensknoflook en een overvloed aan citrusvruchten; de garnalen, snapper en tonijn uit de Stille Oceaan of het glorieuze street food en de kleurrijke markten van Mexico met hun avocado's, chilipepers, tomatillos, kaas en maïs, dit is een deel van de wereld boordevol natuurlijke, gezonde en heerlijke ingrediënten.
Dit kookboek laat de authentieke stijl van Rick zien, met recepten als Ensenada Fish Tacos met Chili, Gefrituurde Kokosgarnalen en Slow Cooked Pork Tacos, en zal iedereen aanmoedigen om het gewaagde eten van deze zonnige staten uit te proberen.