• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

OVER COBALTO

COBALTO is een concept store gespecialiseerd in Mexicaanse woonartikelen, decoratieproducten en accessoires. We streven ernaar om producten van topkwaliteit aan te bieden die in Mexico zijn gemaakt door ambachtslieden en ontwerpers met lokale producten.

We willen laten zien wat Mexico te bieden heeft en de creativiteit, gedetailleerde werk en schoonheid die elk afzonderlijk artikel te bieden heeft.

Creëer de perfecte ruimte en levensstijl met een Mexicaans tintje.

Geboren uit een liefde voor Mexico.

 

ONZE MISSIE

COBALTO wilt u laten zien dat de Mexicaanse cultuur zoveel meer is dan alleen guacamole, tequila en mariachi-muziek. We willen u kennis laten maken met handgemaakte producten van hoge kwaliteit die werden vervaardigd met unieke ambachtelijke technieken via de duurzame relaties die we hebben gesloten met Mexicaanse vakmensen.

Sommige relaties met onze Mexicaanse leveranciers zullen ook rechtstreeks bijdragen aan de ondersteuning van lokale minderheden in het onderhouden van hun gezin, huishouden en leven.

Andere relaties met partners zijn samenwerkingen met jonge en opkomende talenten die oude technieken toepassen om eigentijdse en tijdloze werken te maken.

COBALTO wil beslist geen toeristische webshop voor gewone souvenirs zijn. Integendeel, we hopen u te inspireren en u te gidsen naar zeer authentieke en aansprekende producten van topkwaliteit om uw huis en levensstijl op te fleuren.

 

HET VERHAAL ACHTER COBALTO

Mijn roots en liefde voor Mexico hebben me doen besluiten om een ​​eigen bedrijf te starten in lokale Mexicaanse producten.

Elke keer als ik mijn familie en vrienden daar bezoek, ben ik overweldigd door de schoonheid en diversiteit van het vakmanschap dat het te bieden heeft. Ik wil laten zien dat dit Latijns-Amerikaanse land meer is dan siësta's en fiësta's. Ik wil het Mexico dat ik ken en liefheb presenteren en dit aan anderen overbrengen.

Ik hoop dat ik u kan inspireren en u kan laten zien wat Mexico te bieden heeft via COBALTO.

Geniet van uw bezoek en ik hoop u snel weer te zien.

Dank u wel! Gracias!

Saritza
- Oprichtster van COBALTO