• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

We willen dat u tevreden bent met uw aankoop bij COBALTO.

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u volledig geprijsde artikelen retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel voor een volledige terugbetaling (of omruiling). Als er 14 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen restitutie of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het artikel ongebruikt, ongewassen en onbeschadigd worden geretourneerd en in de originele staat waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking en met alle labels, stickers en / of tags bevestigd zijn. Items die worden geretourneerd met ontbrekende labels, stickers en / of tags worden als beschadigd beschouwd, omdat we het product niet opnieuw kunnen verkopen zonder de originele labels, stickers en / of labels.

Om uw retour te voltooien, hebben we een kwitantie of een aankoopbewijs nodig.

Gelieve uw aankoop niet terug te sturen naar de fabrikant.

TERUGBETALINGEN
Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te melden dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u per e-mail bent goedgekeurd, wordt uw teruggave verwerkt. Een krediet wordt automatisch binnen een aantal dagen op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

LATE OF ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd nodig voordat een terugbetaling wordt geplaatst.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

SOLDEN ARTIKELEN
Alleen volledig geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen solden artikelen niet worden terugbetaald.

OMRUILEN
We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde artikel wilt inruilen, stuur ons dan een e-mail op [email protected]

HOE VERDER TE GAAN
Stuur ons een e-mail binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop naar [email protected] met vermelding van (1) uw bestelnummer, (2) uw volledige naam en (3) de reden (een gedetailleerde beschrijving plus foto (optioneel)) voor uw terugkeer of omruiling.

Na goedkeuring per e-mail, kunt u het artikel verzenden dat u wilt retourneren of inruilen, samen met het retourformulier dat u hebt ontvangen.

VERZENDEN
Om uw product te retourneren, dient u uw product te verzenden naar:

Cobalto
Miksebaan 224
2930 Brasschaat
België

Houd er rekening mee dat we helaas geen verzendkosten voor binnenlandse en internationale bestellingen kunnen betalen. U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten voor het retourneren van uw teruggave in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het kan duren voordat uw omgeruilde product u kan bereiken, variëren.

Als u een artikel verzendt van meer dan € 50,00, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice of een aankoopverzekering te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

 

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via [email protected]